tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η εξωστρέφεια των linasexclusive jewels by Toupektsi περνάει απο την 86η ΔΕΘ!

Η καρδιά των linasexclusive jewels by Toupektsi θα χτυπάει στη ΔΕΘ από 9 μέχρι 18 Σεπτεμβρίου 2022. Άλλη μια συμμετοχή, η 10η κατά σειρά στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης που αποδεικνύει την εξωστρέφεια αλλά και το όραμα της οικογένειας Τουπεκτσή. Στο περίπτερο 2 όπου θα χτυπά η καρδιά της μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης τα linasexclusive jewels by Toupektsi θα παρουσιάσουν την νέα τους συλλογή Fall/Winter 22-23, που βασίζεται όπως πάντα στην ποιότητα, την αναβαθμισμένη αισθητική και το χειροποίητο μεράκι που αναδείχθηκαν ως τα πλέον ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας.

Φέτος ειδικά όπου στη ΔΕΘ είναι τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και με ήδη επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί, η εταιρία προγραμματίζει συναντήσεις Β2Β ώστε το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα να ταξιδέψει όσο πιο μακριά μπορεί και να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού αλλά και της εξαιρετικής ελληνικής παραγωγής.

Παράλληλα στο περίπτερο των linasexclusive jewels by Toupektsi εκτός από τις δημιουργίες με βάση το λινάρι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ θα παρουσιαστούν νέες σειρές κοσμημάτων minimal και ευκολοφόρετες επιλογές που δημιουργούν layering, την τάση του φετινού χειμώνα. 

Τα linasexclusive jewels by Toupektsi θα βρίσκονται στο περίπτερο 2, Stand 25, No1 στον κεντρικό χώρο που καταλαμβάνει το Επιμελητήριο Ημαθίας θέλοντας να δείξει ότι το καλό χειροποίητο κόσμημα που ξεκίνησε από την Βέροια μπορεί να κατακτήσει τις αγορές του κόσμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69