tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν τοπικοί φορείς της αγοράς (βίντεο)

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα το απόγευμα φορείς της τοπικής αγοράς. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων Βέροιας, Λάζαρος Ασλανίδης , η  πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου , ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος Κωνσταντίνος Σαμανίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών  Βέροιας Αναστάσιος Παγγούρας και  εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο αντιπρόεδρος υπέγραψαν σύμφωνο με Στέφανος Αποστολίδης, υπέγραψαν σύμφωνο με βασικό στόχο τον κοινό σχεδιασμό και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την προβολή  της πόλης και  της αγοράς.

Οι παραπάνω φορείς αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους  με προτεραιότητα την εξωστρέφεια  και την καλύτερη προσέγγιση τους με την κοινωνία , κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο ευρύ κοινό  που θα συμμετέχει ενεργά σ’ όλες τις δράσεις  μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί  μια νέα δυναμική γενιά φιλάθλων  που θα έρθουν πιο κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας

Ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων θα συμφωνείται από κοινού και για κάθε δράση θα επισυνάπτεται  αναλυτικά ο προϋπολογισμός.

Οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση προέρχεται  από φορείς ή Ιδιώτες θα πρέπει να συναποφασίζεται και θα καταγράφεται το ποσό.  Οι εκπρόσωποι των  συνεργαζόμενων φορέων θα πρέπει να είναι γνώστες για οποιαδήποτε οικονομική κίνηση (έσοδα-έξοδα δράσεων).  

Μια από τις δράσεις των παραπάνω φορέων θα είναι η δημιουργία κάρτα μέλους της ΠΑΕ Βέροια (20 ευρώ). Με την αγορά της, ο κάτοχος θα μπορεί να παρακολουθεί τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και παράλληλα να απολαυμβάνει εκπτώσεις στις αγορές του στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Επίσης θα δημιουργηθούν δράσεις κοινωνικού χαρατκήρα όπως για παράδειγμα, η υποστήριξη της υιοθέτησης αδέσποτων ζώων, άνετης πρόσβασης των ΑΜΕΑ σε δημόσιους χώρους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69