tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε στην ΑΝ.ΗΜΑ. ο σχεδιασμός του επόμενου Leader

Ξεκίνησε στην ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. ο σχεδιασμός του επόμενου τοπικού προγράμματος Leader. Σε σύσκεψη της Ομάδας Τοπικής Δράσης υπό τον Πρόεδρο, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, καθορίστηκε το πλαίσιο δράσης της επόμενης περιόδου.

Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ημαθίας ζήτησε από τους συνεργάτες του να επιδείξουν την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα και στη νέα προγραμματική περίοδο του προγράμματος, αυτή που τους έφερε στην 1η πανελλαδικά θέση απορροφητικότητας στο Leader CLLD, που υλοποιείται ήδη αυτό το διάστημα. Ο κ. Τεληγιαννίδης είπε ακόμη ότι οι ρυθμοί, τα έργα και οι δράσεις αναμένεται να αυξηθούν θεαματικά με την σχεδιαζόμενη μετατροπή της ΑΝΗΜΑ σε Αναπτυξιακό Οργανισμό, προοπτική που παράλληλα θα δώσει δύναμη και ευκαιρίες μελετών στους τρεις Δήμους της Ημαθίας, πάντα σε άριστη συνεργασία με την Π.Ε. Ημαθίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Προκειμένου να υπάρξει καλύτερη διάχυση των πληροφοριών για το νέο Leader και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα στην εκκίνηση του προγράμματος, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν από την ΑΝ.ΗΜΑ. A.E. συναντήσεις διαβούλευσης τόσο με τους Ο.Τ.Α. της Ημαθίας όσο και με φορείς επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69