tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

My Veria, μια κάρτα με προνόμια για τους Βεροιώτες (βίντεο)

Παρουσιάστηκε από τους τοπικούς φορείς που υπέγραψαν "το Σύμφωνο Συνεργασίας" η κάρτα "MyVeria". Στόχος της νέας αυτής ιδέας, της κάρτας MyVeria card, είναι πρωτίστως η αναπτέρωση του ενδιαφέροντος των πολιτών για την τοπική αγορά καθώς με την επίδειξη αυτής της κάρτας και αυτόματα να γίνονται αποδέκτες σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα (myVeria spot).

Στο βίντεο η παρουσίαση

Παράλληλα δημιουργήθηκε ένα εργαλείο marketing για τους επαγγελματίες καταστηματάρχες που με τη σειρά τους θα προσφέρουν πιο ελκυστικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Τα καταστήματα μέλη είναι τα myVeria spot. Θα δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους «επαγγελματίες» ιδιώτες, να διαφημίσουν την επιχείρησή τους στο επίσημο site του MyVeria.gr, στα social Media όπως το Facebook και το Instagram, να μπουν σε κληρώσεις και διαγωνισμούς που θα τρέχουν ανά διαστήματα, και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας (έως 31/8/23).

my veria1

Επίσης δημιουργείται ένα αμφίδρομο όφελος στα μέλη του δικτύου διότι θα "χτιστεί" ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματικών και ανταποδοτικών σχέσεων ανάμεσα τους.

Παράλληλα τα μέλη που υπέγραψαν το σύμφωνο συνεργασίας, προωθούν τη συμμετοχή των πολιτών σε αθλητικές δραστηριότητες όπως η παρακολούθηση τοπικών ποδοσφαιρικών αγώνων διασφαλίζοντας στον κάτοχο της MyVeria card δωρεάν είσοδο για κάθε εντός έδρας αγώνα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Veria NFC στη ΘΥΡΑ 4 και στο Πέταλο και δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια του Μακροχωρίου.

Στο πλάνο είναι η διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων όπως είναι οι ποδηλατικοί αγώνες και οι αγώνες τρεξίματος. Επίσης μέσω της MyVeria card θα διοργανωθούν εθελοντικές διαδικασίες γύρω από σημαντικά κι ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα όπως είναι η αιμοδοσία. Ακόμη στόχος είναι οι κάτοχοι της MyVeria card να μπορούν να συμμετάσχουν με προνομιακές τιμές σε πολιτιστικές εμπειρίες και δραστηριότητες όπως είναι τα τοπικά θέατρα και οι συναυλίες.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς είναι: Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Βέροιας και η ΠΑΕ Βέροιας.

my veria2

Προνόμια "MyVeria Card"

Σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές από τα καταστήματα που ανήκουν στους συνεργαζόμενους φορείς με την ένδειξη MyVeria Spot.

Συμμετοχή σε τοπικές εθελοντικές διαδικασίες για ευαίσθητα κοινωνικά θέματα όπως η αιμοδοσία και η συνεισφορά στους συμπολίτες της πόλης

Προνομιακές τιμές σε πολιτιστικές εμπειρίες και δραστηριότητες όπως τοπικά θέατρα και συναυλίες.

Συχνές κληρώσεις και διαγωνισμοί για μεγάλα δώρα.

Συμμετοχή σε αγώνες μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων όπως ποδηλατικοί αγώνες και αγώνες τρεξίματος

Δωρεάν συμμετοχή σε κάθε εντός έδρας αγώνα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Vena NFC (ΘΥΡΑ 4-Πέταλο) και του Μακροχωρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69