tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημερίδα διαβούλευσης για το νέο Leader πραγματοποίησε η ΑΝΗΜΑ

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επενδυτών και ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12-12-2022 στο Επιμελητήριο Ημαθίας η ημερίδα διαβούλευσης της ΑΝΗΜΑ Α.Ε. για το νέο πρόγραμμα Leader, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ για την προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Επενδυτές και υποψήφιοι επενδυτές με την παρουσία τους αναγνώρισαν στη Διοίκηση και στην Ομάδα Τοπικής Δράσης τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα κατά την υλοποίηση του τρέχοντος προγράμματος Leader, που επιβεβαιώθηκαν και με τα πρόσφατα καλά νέα της υψηλότερης πανελλαδικά απορροφητικότητας, η οποία πλέον έχει ξεπεράσει το 45%.

Την ημερίδα της Δευτέρας χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Στέφανος Αποστολίδης, επενδυτής και ο ίδιος στο τρέχον πρόγραμμα, αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος, επίσης επενδυτής του Leader.

Στη συνέχεια ο Συντονιστής της Ομάδας Τοπικής Δράσης Θανάσης Καραγιάννης, ανέλυσε τις κατηγορίες παρεμβάσεων που μπορεί να περιλαμβάνει το νέο Τοπικό πρόγραμμα, με αναφορά τόσο σε ιδιωτικές επενδύσεις, όσο και σε δράσεις Δημόσιου χαρακτήρα και έργα συνεργασίας. Ταυτόχρονα κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ενεργά στην επιλογή της περιοχής παρέμβασης, στον καθορισμό της Ε.Δ.Π. και στο περιεχόμενο του Τοπικού προγράμματος, κάνοντας πράξη τον σχεδιασμό ”από κάτω προς τα επάνω”.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις εκ μέρους των παρόντων.

Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. αναμένεται να συνεχίσει την προσπάθεια διαβούλευσης με τους κατοίκους της Ημαθίας, διοργανώνοντας Open Days (συναντήσεις με το κοινό), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα, ενώ ταυτόχρονα καλεί τόσο τους φορείς της Ημαθίας όσο και μεμονωμένα πρόσωπα, να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.anhma.gr).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69