tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποτονική η κίνηση στα καταστήματα τον πρώτο μήνα εκπτώσεων

Ο  πρώτος μήνας των εκπτώσεων σε λίγες μέρες τελειώνει  και η κίνηση στα καταστήματα είναι ακόμη υποτονική. Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 8 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου και οι καταναλωτές  για την ώρα εμφανίζονται αρκετά διστακτικοί, αν και ορισμένοι  κάνουν κάποιες διερευνητικές βόλτες, κοιτάζοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων, συγκρίνοντας τις τιμές των προϊόντων.

Οι καταστηματάρχες στη Βέροια εμφανίζονται προβληματισμένοι για το υπάρχον κλίμα, φοβούμενοι ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται η εκπτωτική περίοδος ίσως να μην υπάρξει αντιστροφή του κλίματος.

Agora20240121 120658

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου: «Το λιανικό Εμπόριο κινείται , μέχρι στιγμής, στην κυριολεξία, σε μια  «παγωμένη αγορά». Η οικονομική δυσπραγία που πλήττει τα περισσότερα νοικοκυριά, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα και στην ενέργεια έχουν ψαλιδίσει  το διαθέσιμο προς κατανάλωση εισόδημα και αυτό το εισπράττουμε στις ταμειακές μηχανές μας. Επίσης, όλοι γνωρίζουμε ότι  η τοπικής μας οικονομία στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα. Οι αγρότες δεν έχουν πληρωθεί τις αποζημιώσεις από χαλάζι, παγετό και άλλες φυσικές καταστροφές που σημειωθήκαν από την  Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023. Η κατάσταση αυτή, όπως είναι αναμενόμενο, επηρεάζει τον κόσμο της αγοράς και κυρίως την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, καθώς οι τζίροι παραμένουν καθηλωμένοι.  Ακόμη και οι χειμερινές εκπτώσεις δεν φαίνεται να είναι ικανές ν’ αλλάξουν την σημερινή εικόνα».  

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69