tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

12η Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα νοσηλεύτριας

nosokomeio-veroias

Από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η 12η Μαΐου έχει καθιερωθεί επίσημα ως η "Ημέρα της Νοσηλεύτριας".
Το Διεθνές Συμβούλιο των Νοσοκόμων καθιέρωσε την ημέρα αυτή ως ημέρα εορτασμού των νοσηλευτριών, καθώς η ημερομηνία αυτή συμβολίζει την ημερομηνία γέννησης της Ναίτινγκαιηλ Φλώρενς, πρωτοπόρου στην οργάνωση Σχολών Εκπαίδευσης Νοσοκόμων.

Η ημέρα αυτή θεωρείται παράσημο για όλες τις νοσηλεύτριες του κόσμου, γιατί αναγνωρίζεται δημόσια και προβάλλεται επίσημα το έργο και η προσφορά τους τόσο για τον αγώνα τους για την φροντίδα του αρρώστου όσο και για την προσφορά τους στην ίδια την κοινωνία.

Στο Νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται μία συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε.
Και βεβαίως πρωταγωνιστές σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι το νοσηλευτικό προσωπικό και για αυτό σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Αυτή την προσπάθεια έχουμε χρέος όλοι να την συνεχίσουμε.

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας με αφορμή, την 12η του Μάη, την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτικού προσωπικού, απευθύνει ευχές και τον θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό του σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, Νοσηλεύτριες - Νοσηλευτές - Μαίες, κλπ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69