tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Βεροιώτικο κοινό ενημερώθηκε για τις ρευματοπάθειες και τον ρόλο του ρευματολόγου

raptopouloy revma

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα οι ''Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα'' πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Βέροια. Σημαντικοί ιατροί ρευματολόγοι από τη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή αναφέρθηκαν εκτενώς στις ρευματοπάθειες, στα ρευματικά νοσήματα και στο ρόλο του ρευματολόγου, στην οστεοπόρωση και στα ρευματικά νοσήματα στους ηλικιωμένους, στα παιδιά και, τέλος, στις θεραπευτικές εξελίξεις. Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με το κοινό.

revmatolog1

Την εκδήλωση συντόνισε η Βεροιώτισα ρευματολόγος Αμαλία Ραπτοπούλου, η οποία μίλησε στο κοινό και για τις θεραπευτικές εξελίξεις στα ρευματικά νοσήματα. Στις υπόλοιπες ομιλίες, ο Ιωάννης Ξένος μίλησε για τον ρόλο του ρευματολόγου στα ρευματικά νοσήματα, ο Θεόδωρος Νάτσκος αναφέρθηκε στην οστεοπόρωση και τα ρευματικά νοσήματα στους ηλικιωμένους και η αναπληρώτρια καθηγήτρια παιδικής ρευματολογίας του ΑΠΘ Μαρία Τραχανά μίλησε για τα ρευματικά νοσήματα στα παιδιά.

revmatolog2

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας Χρήστος Κούτρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μάκης Ισαακίδης.

Φορέας της εκδήλωσης ήταν η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, ενώ συνδιοργανωτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

revmatolog3

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος, με στόχο την ενημέρωση των ασθενών αλλά και του κοινού για το σύνολο των ρευματικών παθήσεων και το ρόλο του Ρευματολόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69