tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι θαυματουργές υπερτροφές της φύσης

frouta 708

Τελευταία γίνεται πολύς ντόρος για τα βιολογικά προϊόντα και τις υπερτροφές σαν προϊόντα που απαλλάσσουν τον οργανισμό από την επήρεια των φυτοφαρμάκων που υπάρχουν στις κανονικές καλλιέργειες.

Σαν τροφές με αποδεδειγμένη υψηλή διατροφική αξία, απορροφώνται από τον οργανισμό με τις κατάλληλες προδιαγραφές, έχοντας χαμηλό ενεργειακό φορτίο. Στρέφοντας το βλέμμα προς τις υπερτροφές, παρακάτω συγκεντρώνουμε κάποιες από τις πλέον δραστικές, που η συστηματική κατανάλωσή τους αυξάνει κατά πολύ τα επίπεδα ενέργειας, χωρίς να επιφέρουν παρενέργειες στον οργανισμό.

Αν θέλετε να δείτε, ωστόσο, περισσότερες υπετροφές, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ .

goji

Goji Berry

Φύεται στο Θιβέτ και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία όπως το ασβέστιο και ο πολύτιμος σίδηρος. Ανάμεσα στις ευεργετικές του ιδιότητες μπορούμε να απαριθμήσουμε τις: πρόληψη της γήρανσης, περιορισμός και ρύθμιση της χοληστερόλης, μειώνει την αρτηριακή πίεση. Στο εμπόριο κυκλοφορεί και ως καρπός και ως συμπλήρωμα διατροφής.

Ιπποφαές

Ετυμολογικά συνδέεται με τον ίππο και το όνομά του είναι απόλυτα σχετικό. Στην αρχαία Ελλάδα οι στρατιώτες έδιναν τους πορτοκαλί καρπούς του στα άλογα.

Παρέχει στον οργανισμό πολλά θετικά χαρακτηριστικά, όπως αναζωογόνηση του δέρματος και αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Ως τροφή είναι ακριβοθώρητη, παρόλα αυτά υφίσταται σε συμπληρώματα διατροφής και αποτελεί έναν ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα των υπερτροφών.

Μύρτιλλο

Μπορείτε να το βρείτε σαν αποξηραμένα φύλλα τσαγιού αλλά και σαν χυμό! Συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αντιγήρανση, κάνει τον οργανισμό να μεταβολίζει καλύτερα τις τροφές και βοηθάει αποτελεσματικά στις λοιμώξεις του ουρολογικού συστήματος.

Σπιρουλίνα

Πλούσια σε συμπλέγματα βιταμινών και ευρέως διαδεδομένη σαν συμπλήρωμα διατροφής. Λέγεται ότι βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου και μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό και την όραση. Τέλος, προσφέρει αποτοξίνωση του οργανισμού.

Βρείτε υπερτροφές και πληθώρα από βιολογικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα ola-bio.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69