tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης του ΣΟΦΨΥ

sopsi

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εβδομαδιαίες ομαδικές συναντήσεις – συνεδρίες , των οικογενειών – μελών του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας για τη χρονιά αυτή και αφορούσαν τους συγγενείς φροντιστές ατόμων με ψυχική νόσο, καθώς και το τμήμα των ληπτών που λειτούργησε με την ευθύνη του Κοι.Σ.Π.Ε. «ΔΕΣΜΟΣ», στη Στέγη Δημιουργίας του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνικές ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης καθώς και βιωματικές ασκήσεις.
Τα προγράμματα θα επαναλειτουργήσουν το φθινόπωρο, μέσα στα πλαίσια του συνολικού προγράμματος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας για τη νέα περίοδο.

Για το καλοκαίρι ο ΣΟΦΨΥ προγραμματίζει δύο ανοικτές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ τα γραφεία του θα είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7.00΄ έως τις 9.00΄μ.μ. για πληροφορίες και ενημέρωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στα προγράμματά του, καθώς και τους επιστήμονες – εθελοντές που τα λειτούργησαν και υποστήριξαν και είναι ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής Ηλίας Γραμματικόπουλος, οι Ψυχολόγοι Μαρία Νάτσιου, Κυβέλη Καλαϊτζή, Εφη Τσαπαροπούλου και Στέλλα Νιώπα.

Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Εργοληπτών Δημοσίων Εργων Ημαθίας για την προσφορά μιας μεγάλης τηλεόρασης και άλλων μικρών ηλεκτρικών συσκευών για την καλύτερη λειτουργία της Στέγης Δημιουργίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69