tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φαρμακευτικοί Σύλλογοι: Η κυβέρνηση εξαθλιώνει τους ασφαλισμένους

farmakeia

Για εξαθλίωση των ασφαλισμένων, λόγο της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής στα φάρμακα κάνουν λόγο οι φαρμακευτικοί σύλλογοι αρκετών περιοχών της χώρας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά «την ανάλγητη πολιτική της τρόικας».

Στην ανακοίνωσή τους - την οποία υπογράφουν οι πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής, Αχαΐας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ηλείας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Λακωνίας, Λάρισας, Μαγνησίας, καθώς και αυτοί των τεσσάρων νομών της Κρήτης - υποστηρίζουν ότι οι ασφαλισμένοι αδυνατούν, πλέον, να πληρώσουν τα φάρμακά τους και προχωρούν σε διακοπή της θεραπείας τους.

Προσθέτουν ακόμη ότι «η συνεχής αυτή αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακά τους δημιουργεί εξαιρετικά σοβαρή ανθρωπιστική κρίση».

Παράλληλα υποστηρίζουν ότι τα φαρμακεία οδηγούνται σε αφανισμό και εκτιμούν ότι η κυβέρνηση «προφανώς εκτελεί αποκλειστικά και μόνο τις εντολές της τρόικας αδιαφορώντας για τις  στοιχειωδέστερες ανάγκες  για υγεία και φάρμακα του Έλληνα πολίτη».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69