tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι δερματολόγοι προτιμούν την χρήση του laser στην αποτρίχωση και στην λιποαναρρόφηση

dermoto

Ο εκσυγχρονισμός της τεχνολογίας στον τομέα της κοσμετολογίας έχει επιφέρει την βελτιστοποίηση όλων των υπηρεσιών ομορφιάς που αυτή περιλαμβάνει δημιουργώντας ιδανικά αποτελέσματα που δημιουργούν την αυξανόμενη προτίμηση του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα οι δερματολόγοι αλλά και οι ιατροί διαφόρων κλάδων της ιατρικής επιστήμης προτιμούν το laser σε πολλές διαδικασίας αφού αυτό έχει στοχευμένη δράση, είναι αποδοτικό και προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα, μηδενίζοντας τα ποσοστά αποτυχίας.

Στα περισσότερα κέντρα αισθητικής οι δερματολόγοι χρησιμοποιούν το laser κατά κόρων:

Αποτρίχωση laser

H αποτρίχωση είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέτουν ως βασική τους προτεραιότητα αποσκοπώντας σε μια απαλή βελούδινη επιδερμίδα μακριά από το ανεπιθύμητο φαινόμενο της τριχοφυΐας.

Παλαιότερα η φωτόλυση ήταν η μόνη μέθοδος που υποσχόταν μόνιμη απαλλαγή αλλά είχε πολλά sideeffects που δημιουργούσαν έντονες δυσαρέσκειες με μεγαλύτερη αυτή την πρόκλησης δυσχρωμιών. Το φως που παραγόταν από το μηχάνημα της φωτόλυσης, ενεργοποιούσε την μελανίνη με αποτέλεσμα κάποια σημεία του δέρματος να μαυρίσουν κι άλλα όχι.

apotrixosi-me-laser02

Επιπλέον η ενδιαφερόμενη αργούσε πάρα πολύ να απαλλαχθεί από την τριχοφυΐα αφού το μηχάνημα διαχεόταν σε όλη την επιφάνεια του δέρματος.

Με την αποτρίχωση laser η στοχοποίηση γίνεται ακριβώς στην μελανίνη της τρίχας. Έτσι η ακτίνα επιδρά όπου εντοπίζει τρίχα, αφαιρώντας την, αποδυναμώνοντας το θύλακα, χωρίς να προκαλεί διχρωμίες και αποδίδοντας μόνιμη απαλλαγή μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Διαβάστε περισσότερα για την αποτρίχωση με laser, εδώ.

Λιποαναρρόφηση και laser

H λιποαναρρόφηση ήταν μια από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες για την μόνιμη απαλλαγή από το τοπικό πάχος αλλά το πρόβλημα έγκειτο στην επιδερμίδα η οποία μετά την διαδικασία παρέμενε χαλαρή και το δέρμα φαινόταν σαν να έχει κυτταρίτιδα.

lipanarof

Οι δερματολόγοι συνδυαστικά με την λιποαναρρόφηση χρησιμοποιούν το laser για την παραγωγή ραδιοσυχνοτήτων που συσφίγγουν το δέρμα και ενεργοποιούν τα συστατικά του (τους ινοβλάστες, το κολλαγόνο και τα βλαστοκύτταρα).

Έτσι η ασθενής αποβάλλει όλο το περιττό λίπος και ταυτόχρονα έχει λείο δέρμα μακριά από την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λιποαναρρόφηση μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα totalskin.gr .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69