tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη συνδιάσκεψη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ιατρικών Συλλόγων συζητήθηκε και το θέμα των προσφύγων

vasiadis san remo

Με την συμμετοχή εκπροσώπων Εθνικών Ιατρικών Συλλόγων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνήλθε στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας η Τακτική Συνδιάσκεψη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ιατρικών Συλλόγων (CEOM).

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκπροσωπήθηκε στην Συνδιάσκεψη από τους Αναστάσιο Βασιάδη, Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη και Γρηγόριο Ροκαδάκη.

Στην διάρκεια της Συνδιάσκεψης πραγματοποιήθηκαν κύκλοι εργασιών με θέματα τις Συστάσεις Ιατρικής Δεοντολογίας, την Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Ιατρικής Δημογραφίας, τους Κοινωνικούς Καθοριστικούς Παράγοντες για την Υγεία, το Προσφυγικό Ζήτημα και η Επίδραση των Κλιματολογικών Αλλαγών στην Υγεία.

Το θέμα που κυριάρχησε στην Συνδιάσκεψη ήταν η αθρόα μετακίνηση προσφύγων προς τις χώρες τις Ευρώπης καθώς και οι συνέπειες για τους ίδιους τους πρόσφυγες και τις τοπικές κοινωνίες που τους υποδέχονται.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Αναστάσιος Βασιάδης παρουσίασε την κατάσταση όπως διαγράφεται στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την σοβούσα κρίση που πλήττει πλην άλλων και τον χώρο της Υγείας, υποβαθμίζοντας δραματικά την περίθαλψη των πολιτών.

Καίριες επισημάνσεις εγένοντο και σε όλους τους κύκλους εργασιών από τον Α. Βασιάδη, σύμφωνα με τις θέσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου οι οποίες έγιναν αποδεκτές από την ολομέλεια της Συνδιάσκεψης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69