tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν στην Βέροια οι δράσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού - Στα ροζ το Δημαρχείο (φωτό & video)

Με σύνθημα "η πρόληψη σώζει ζωές" ξεκίνησαν την Παρασκευή  το βράδυ στην Βέροια οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού ο Δήμος Βέροιας , το ΚΕΠ Υγείας , το Ν.Π. ΚΑΠΑ, η κοινωφελής επιχείρηση ΚΕΠΑ, ο Σύλλογος καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος», ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας , ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας , το ΠΕΔΥ (μονάδα Βέροιας) και η Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Βέροιας ) συνδιοργανώνουν δράσεις σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Την Παρασκευή, φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο σε «ροζ χρώμα», για την ευαισθητοποίηση και τη διάδοση της πρόληψης ενώ αμέσως μετά ακολούθησε εκδήλωση από χορευτικά συγκροτήματα της πόλης .

"Η ζωή έχει δυο όψεις, στην αρχή μας δείχνει την καλή και κάποια στιγμή γυρίζει από την ανάποδη. Εκείνη την στιγμή χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μας και ψάχνουμε να στηριχθούμε σε συγγενείς, φίλους και στους πιο κοντινούς. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν που να στηριχθούν.Έτσι, ξεκινήσαμε το 2005 και κάναμε τον σύλλογο Καρκινοπαθών, Άγιο Παρθένιο" υπογράμμισε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών, Μαρίνα Ψωμιάδου.

"Μάθε, πρόλαβε, αντιμετώπισε, για να μην χάνονται άδικα ζωές. Ο καρκίνος του μαστού είναι ανιχνεύσιμος και ιάσιμος" τόνισε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη ο οποίος παραβρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Θεόφιλος Κορωνάς, Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαϊωάννου.

Στο χορευτικό μέρος της βραδιάς, χόρεψαν οι σύλλογοι: Μικρασιατών Ημαθίας, Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Κρητικών Ημαθίας, Θρακική Εστία Βέροιας, Βλάχων Βέροιας και Τμήμα Λαογραφίας ΚΕΠΑ. 

Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την Χορωδία του Προμηθέα.

{jlex}flickr:72157688270789803{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69