tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σύσκεψη για θέματα των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας στα γραφεία της 3ης ΥΠΕ

giatros

Σύσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ.Ανδριόπουλο , όπου και υπάγονται οργανικά τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη. Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την στελέχωση των κενών οργανικών ιατρικών θέσεων, αλλά και την προμήθεια της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής, όπως είναι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Νάουσας.

Η ενημέρωση που παρείχε ο κ. διοικητής, ως συνέχεια των επαφών του κ.Καλαϊτζίδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον κ.Βορίδη, είναι ότι το Νοσοκομείο Βέροιας θα στελεχωθεί με την πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών κρίσιμων ειδικοτήτων,(χειρουργός, γυναικολόγος, επεμβατικός καρδιολόγος). Με την πρόσληψη του επεμβατικού καρδιολόγου θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα μόνιμης λειτουργίας του στεφανιογράφου του Νοσοκομείου.

Για το δε Νοσοκομείο της Νάουσας υπογράφεται η πρόσληψη ενός μονίμου γιατρού(χειρουργικής ειδικότητας), ο οποίος θα μετατεθεί από το ΠΕΔΥ, ενώ θα υπάρξει στελέχωση του με επικουρικούς γιατρούς άλλων ειδικοτήτων στον δεύτερο κύκλο που έχει προκηρύξει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ.αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών του συμβούλων στην διευθύντρια της διαχειριστικής αρχής της ΠΚΜ κ.Ωραιοπούλου, η οποία ενημέρωσε τον κ.Καλαϊτζίδη για την θετική έκβαση της προκήρυξης προμήθειας τριών αξονικών τομογράφων στην Κεντρική Μακεδονία, ο ένας εκ των οποίων για το Νοσοκομείο της Νάουσας. Η προκήρυξη έχει ήδη αναρτηθεί στην «Διαύγεια».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69