tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ειδικός εισηγητής στην συνδιάσκεψη των ευρωπαϊκών ιατρικών συλλόγων ο Αναστάσιος Βασιάδης

vasiadis romi

Η Τακτική Συνδιάσκεψη των Ευρωπαϊκών Ιατρικών Συλλόγων (CEOM) πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη με την συμμετοχή εκπροσώπων Εθνικών Ιατρικών Συλλόγων από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκπροσωπήθηκε στην Συνδιάσκεψη της CEOM στο Μπάρι από τα μέλη του Δ.Σ. Αναστάσιο Βασιάδη, Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, Γρηγόριο Ροκαδάκη και Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο.

Στην διάρκεια της Συνδιάσκεψης πραγματοποιήθηκαν κύκλοι εργασιών με θέματα την Επαγγελματική Ιατρική Ευθύνη, την Διακήρυξη για την Κινητή Υγεία, την εξέλιξη των εργασιών για την Ευρωπαϊκή Ιατρική Δεοντολογία, τον ρόλο των Ιατρικών Συλλόγων στην Επαγγελματική Εξέλιξη των Ιατρών, τους Καθοριστικούς Κοινωνικούς Παράγοντες της Υγείας, την Ιατρική Δημογραφία, τις Δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ιατρικών Συμβουλίων και τα πορίσματα από τις συναντήσεις των Ευρωπαϊκών Ιατρικών Οργανώσεων.

Σε όλους τους κύκλους, ως ειδικός εισηγητής, παρουσίασε τις θέσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Αν.Βασιάδης. Με βάση την ελληνική εμπειρία κατατέθηκαν επιμέρους επισημάνσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές από την ολομέλεια της Συνδιάσκεψης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69