tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τη συνέχιση της λειτουργίας του ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτριών του Νοσοκομείου Βέροιας ως έχει, ζητάει ο Τσαβδαρίδης

Την άμεση άρση της Απόφασης του Υπουργείου Υγείας που περιορίζει τη λειτουργία του ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτριών του Γεν. Νοσοκομείου Βέροιας μόνο για το Γ΄ εξάμηνο της εκπαιδευτικής περιόδου 2020 – 2021, ζητά ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Με σχετική σημερινή Επιστολή του προς τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια την οποία και κοινοποίησε τόσο στον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη όσο και στον υπογράφοντα της σχετικής Απόφασης (Αρ.πρωτ. Γ6α/Γ.Π.38396 ΦΕΚ 2881/Β΄/10-7-2020) Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογραμμίζει την απόλυτη αντίθεσή του στον υποβάθμιση της λειτουργίας του ΔΙΕΚ, το οποίο, όπως υπογραμμίζει, λειτουργεί ανελλιπώς από το 1987 έως σήμερα, έχοντας συνδράμει τα μέγιστα στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας στον Ν. Ημαθίας.

Καλεί δε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να πράξει τα δέοντα τονίζοντας ότι η συνέχιση της λειτουργίας - ως έχει - του ΔΙΕΚ Β. Νοσηλευτικής  Γ.Ν. Βέροιας όχι μόνο θα αποτελέσει δικαίωση για το άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτει αίσθημα υψηλής ευθύνης αλλά θα καταδείξει και τον προσήκοντα σεβασμό στις υγειονομικές ανάγκες ενός ολόκληρου Νομού, που επ’ ουδενί δεν πρέπει να υποβαθμιστούν πολλώ δε μάλλον εν μέσω πανδημίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69