tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρασαρλίδου: "Να μπουν σε λειτουργία όσα τμήματα της νέας πτέρυγας είναι έτοιμα"

Την ανάγκη να ολοκληρωθεί άμεσα και να μπει σε λειτουργία η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Βέροιας αναδεικνύει σε δήλωση της η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου. Αναλυτικά αναφέρει:

"Η σπουδαιότητα της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας γίνεται ακόμη πιο σημαντική σήμερα, την ώρα που ο νομός μας πλήττεται από την πανδημία και βρίσκεται στους 10 πιο επιβαρυμένους της χώρας.

Ενώ η κατάσταση στις μονάδες υγείας του νομού μας συνεχώς οξύνεται, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει τιτάνια μάχη, χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας.

Τα νούμερα θανάτων και διασωληνωμένων είναι τρομακτικά, ενώ το παρατεταμένο lockdown δείχνει την αποτυχία του σχεδιασμού της κυβέρνησης.

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Πλιόγκας είχε δηλώσει στις 15 Ιουλίου ότι «η νέα πτέρυγα ολοκληρώνεται και παραδίδεται μέσα στο 2020»! Το 2020 εκπνέει και ακόμη η νέα πτέρυγα δεν έχει δοθεί σε λειτουργία, παρότι απαιτούνταν 6 έως 8 μήνες εργασιών για την περάτωσή της. Οι 8 μήνες που έχουν περάσει από την έναρξη της πανδημίας θα ήταν διάστημα αρκετό για να είχε γίνει η παράδοση. Δυστυχώς, η ολιγωρία από την πλευρά της Περιφέρειας που είναι και ο Φορέας Εκτέλεσης του έργου συνεχίζεται.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου οφείλει να δράσει άμεσα και να θέσει σε λειτουργία όσα τμήματα της νέας πτέρυγας είναι έτοιμα και μπορούν να λειτουργήσουν σήμερα, ώστε να αποσυμφορηθούν οι άλλες κλινικές και να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ασθενείς. Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί δράσεις και όχι άλλες ολιγωρίες".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69