tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε "βαθύ κόκκινο" και ο δήμος Βέροιας - Αναστολή λειτουργίας στο λιανεμπόριο

Σε "βαθύ κόκκινο" μπαίνει από αύριο 6πμ ο δήμος Βέροιας. Σύμφωνα μπαίνει με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, τα ενεργά κρούσματα, αυξήθηκαν από 68 στις 15 Μαρτίου σε 147 (116,2% αύξηση).  Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν ακόμη οι: ΠΕ Κοζάνης,  ΠΕ Πέλλας,δήμος Γρεβενών, δήμος Κιλκίς.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου «βαθύ κόκκινο» παραμένουν: Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια εκτός του δήμου Σκύρου, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Λέσβος, Ζάκυνθος, Μύκονος, καθώς και οι δήμοι Καλυμνίων, Χίου, Ανωγείων, Χανίων, Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Αμφίπολης, Σκιάθου, Καρδίτσας και Καστοριάς και Ορεστίδος».

Κλείνει το λιανεμπόριο

Στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου. Επιτρέπεται η τέλεση θρησκευτικών λειτουργιών αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικούς λειτουργούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων, με εξαίρεση τις κηδείες, όπου επιτρέπεται η παρουσία έως εννέα ατόμων.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε χθες, επιτρέπεται η τέλεση γάμων με την παρουσία όμως αυστηρά έως 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού καθώς και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού.

Την ερχόμενη εβδομάδα η συζήτηση για λιανεμπόριο και σχολεία

Η επιτροπή των επιστημόνων θα συνεδριάσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να συζητήσει για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, για τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τα σχολεία, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69