tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλεονεκτήματα του μασάζ κατ’ οίκον

Όλοι μας, σε καθημερινή βάση, έχουμε να διαχειριστούμε τρομερά επίπεδα άγχους. Περνάμε πολλές ώρες στη δουλειά, έχουμε αμέτρητες υποχρεώσεις και είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Αν νιώθετε συχνά πως η καθημερινότητα σας εξαντλεί, κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ξεχάσετε για λίγο το στρες και την κούραση είναι το μασάζ και πιο συγκεκριμένα, το μασάζ κατ’ οίκον.

Γιατί να επιλέξετε το μασάζ κατ’ οίκον;

Το μασάζ από μόνο του προσφέρει πολλά οφέλη. Μειώνει, φυσικά, το άγχος, μειώνει τον πόνο στους μύες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ φαίνεται πως μπορεί να επιδρά θετικά και με άλλους τρόπους. Αλλά ας δούμε γιατί ειδικά το μασάζ κατ’ οίκον είναι μια εξαιρετική επιλογή.

1. Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε

Ο πρώτος λόγος είναι και ο πιο προφανής. Σκεφτείτε πόσο χρόνο σπαταλάτε καθημερινά για τις μετακινήσεις σας από και προς τη δουλειά. Γιατί να μπείτε σε αυτήν τη διαδικασία και για τη χαλάρωσή σας; Εφόσον ο ειδικός θα έρθει σε εσάς, θα είναι και πολύ πιο εύκολο να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να συμπεριλάβετε το μασάζ σε αυτό.

2. Θα έχετε μεγαλύτερη άνεση

Όπως και να το κάνουμε, θα βρίσκεστε στο σπίτι σας. Δηλαδή, στον προσωπικό σας χώρο. Αυτό σημαίνει πως θα αισθάνεστε μεγαλύτερη οικειότητα με το περιβάλλον σας, ειδικά αν γενικότερα δεν σας αρέσει πολύ το να πηγαίνετε σε καινούργιους χώρους όπου υπάρχει και άλλος κόσμος. Παράλληλα, αφού δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε μόλις τελειώσει το μασάζ, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ακόμη περισσότερο.

Tip: Μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρία, επιλέξτε ένα καλό βιβλίο και απολαύστε λίγη ακόμη ηρεμία, διαβάζοντας σε μια αναπαυτική πολυθρόνα.

3. Συμφέρει αν δεν μπορείτε να μετακινηθείτε όπως και να έχει

Αν, για παράδειγμα, είχατε κάποιον τραυματισμό, το μασάζ στο σπίτι μπορεί να είναι η μόνη λύση. Παράλληλα, το μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον τραυματισμό σας με μεγαλύτερη ευκολία ή να μειώσει κάποιον χρόνιο πόνο που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Η καλή σχέση με τον θεραπευτή σας μπορεί επίσης να συμβάλει σημαντικά στην ανάρρωσή σας. Από την άλλη πλευρά, το μασάζ στο σπίτι είναι καλή επιλογή και για εγκύους ή γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει, οπότε και πρέπει να φροντίζουν ανελλιπώς τα μωρά τους και, συνεπώς, δεν μπορούν να επισκεφθούν κάποιο σπα ή κέντρο ευεξίας.

Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του μασάζ στο χώρο σας όποτε το θελήσετε. Ειδικά αν έχετε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα ή απλώς δεν σας αρέσει να πηγαίνετε σε χώρους με κόσμο ή να κάνετε μεγάλες διαδρομές, το μασάζ στο σπίτι είναι μια καλή επιλογή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69