tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεπέρασε τις τριάντα φιάλες αίμα η κυριακάτικη αιμοδοσία της Νέας Νικομήδειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία την Κυριακή στη Νέα Νικομήδεια. 31 άνθρωποι κατάφεραν να αιμοδοτήσουν, μα 40 παραβρέθηκαν, ικανοποιητικός αριθμός παρά τους αποτρεπτικούς παράγοντες που υπάρχουν, όπως εμβολιασμοί και φόβοι για COVID-19.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου από 8:30 έως 13:00 προσήλθαν στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Νικομήδεια, σε ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες του καλοκαιριού που προκύπτουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι 6 από αυτούς αιμοδότησαν στη Ν. Νικομήδεια πρώτη φορά, (έμαθαν για τον σύλλογο διαβάζονας τις δράσεις του). 

"Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοριατζίδης Κωνσταντίνος, που χάρη στη δική του ευαισθητοποίηση για την αιμοδοσία και θέλοντας να ευχαριστήσει το σύλλογό μας για το ευάρεστο έργο που επιτελεί στο Νομό και με την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχιακό Μέγαρο Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου. Με το Δήμαρχο επισκέφθηκε την αιμοδοσία μας και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Παπαδόπουλος Βασίλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τσαχουρίδης Αλέξανδρος. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία του τον βουλευτή Ημαθίας Μπαρτζόκα Αναστάσιο ο οποίος ενημερώθηκε από τη Γιατρό για τις καταλληλότερες συνθήκες των αιμοδοσιών" αναφέρει μεταξύ των άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69