tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διπλή βράβευση για το Νοσοκομείο Νάουσας

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Healthcare business Awardς 2021, το Νοσοκομείου Νάουσας απέσπασε δυο βραβεία. 

Η τελετή απονομής των βραβείων διοργανώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά από την Boussias, στις 20-9-2021 στο Κελλάρι Παπαχρήστου, στην Παιανία Αττικής, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, για να τιμήσουν τις καλύτερες εκφάνσεις της προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη  και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.  Οι βραβεύσεις φέτος έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς ένα μεγάλο μέρος των δράσεων αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, με το Νοσοκομείο Νάουσας να διακρίνεται ανάμεσα σε πολλά Νοσηλευτικά ιδρύματα και φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας Δρ. Λυκοστράτης Κωνσταντίνος  δηλώνοντας :

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι απόψε εδώ εκπροσωπώντας ένα μικρό περιφερειακό νοσοκομείο για το οποίο όμως είμαι πολύ υπερήφανος, περήφανος για όλους τους υγειονομικούς, γιατρούς, νοσηλευτές αλλά και διοικητικούς, που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τα πάντα για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Το βραβείο αυτό ανήκει σε εκείνους, και θεωρώ ότι αποτελεί επαγρύπνηση για το παρόν αλλά και παρακαταθήκη για το μέλλον.» Ο Διοικητής ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας, τη Διοίκηση της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και το ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ καθώς και όλα τα στελέχη του Νοσοκομείου, οι οποίοι συνέδραμαν κατά εξαιρετικό τρόπο, προκειμένου να ευοδωθεί η συλλογική προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργικότητας και των δεικτών αποδοτικότητας της Υγειονομικής Μονάδας και να αναδειχθεί η εναλλακτική  οπτική αυτής, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού:.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν φέτος ο Ακαδημαϊκός και πρώην Πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα, η οποία απένειμε και τις τιμητικές διακρίσεις. Από το υπουργείο Υγείας επίσης παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

naousa nosokomeio vrav

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69