tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις 10 Δεκεμβρίου το άνοιγμα της πλατφόρμας για εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών

Στις 10 Δεκεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού  για τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους κατα την Eνημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την COVID-19.

Το πρώτο ραντεβού όπως είπε θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ από τις 13 Δεκεμβρίου θα έρθουν στην χώρα μας τα εμβόλια.

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας και σε νοσοκομεία και σταδιακά θα προστίθενται περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα. 

Αναλυτικές οδηγίες θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα emvolio.gov.gr την Παρασκευή, πρόσθεσε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Σημειώνεται πως τα παιδιά θα εμβολιαστούν αποκλειστικά με Pfizer, μετά την έγκριση που έλαβε από τον EMA, ενώ η χορήγηση θα γίνεται με το 1/3 της κανονικής δόσης που λαμβάνουν οι ενήλικοι.

Αναφορικά με την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας ο γγ τόνισε ότι ξεπεράσαμε τους 15.040.000 εμβολιασμούς , με 7.153.000 συμπολίτες μας να είναι  εμβολιασμένοι με τουλάχιστον μια δόση, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 68,1% του γενικού πληθυσμού και 77,8 % των ενηλίκων. Παράλληλα , 6.700.000 συμπολίτες μας είναι πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή το 68,3%  του γενικού πληθυσμού και το 73,2% των ενηλίκων.

Πηγή: https://www.skai.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69