tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κριτική Μαρκούλη σε κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας άσκησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Αντώνης Μαρκούλης.

Με αφορμή την συνάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Ηλία Πλιόγκα με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο κ. Μαρκούλης τόνισε ότι αντί να ασχοληθούν με την δημιουργία θέσεων νοσηλείας στα νοσοκομεία «παρακολουθούμε χαμόγελα του διοικητή με τον κ. Πλεύρη. Αυτό δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει με σοβαρό τρόπο το πρόβλημα της πανδημίας. Η κατάσταση είναι τραγική και η κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζει» είπε ο κ. Μαρκούλης.

«Μετά όλα τα…πετυχημένα βήματα του διοικητή, παρατηρούμε πρωτοβουλίες του κ. Πλιόγκα για την ψυχική υγεία, την πιο δημοφιλή δράση του τομέα υγείας τα επόμενα χρόνια και την υπηρεσία Υγεία στο Σπίτι για όσους τρέμουν να επισκεφθούν το νοσοκομείο και να νοσηλευτούν. Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόβλημα του Νοσοκομείου που είναι ορατό» είπε ο κ. Μαρκούλης και εξήγησε ότι δεν υπάρχει κενή θέση νοσηλείας γι αυτούς που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69