tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας για την μη κλήση του στην συνέντευξη τύπου των Νοσοκομειακών Γιατρών

Την ενόχληση του για την μη κλήση του στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι Νοσοκομειακοί Γιατροί, εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι τα προβλήματα του Νοσοκομείου Νάουσας είναι διαφορετικά και ότι όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη τύπου αφορούν μόνο το Νοσοκομείο της Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η πρωτοβουλία που πάρθηκε από το σωματείο εργαζομένων της Βέροιας και των γιατρών νια συνέντευξη τύπου σε θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Νάουσας, μας βρίσκουν αντίθετους.

Καταγγέλλουμε ότι δεν ενημερωθήκαμε για τη συνέντευξη τύπου. Αναφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νάουσας χωρίς την εκπροσώπηση του σωματείου ή έστω κάποιου θεσμικού εκπροσώπου και χωρίς καμία ορθή ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο Νάουσας. Την υπολειτουργία και υποστελέχωση των τμημάτων του νοσοκομείου Βέροιας προσπάθησαν να την προβάλουν σαν κοινή τωρινή κατάσταση των δύο νοσοκομείων.

Τη δεδομένη στιγμή που το νοσοκομείο Νάουσας έχει δώσει τον αγώνα του κατά της πανδημίας και ανταποκρίθηκε με τις καλύτερες δυνατές παροχές προς τους πολίτες.

Εργαζόμαστε πολλά χρόνια στο νοσοκομείο αυτό, μπορούμε να κρίνουμε. Είναι δεδομένο ότι το νοσοκομείο μας έχει επανέλθει στις πρώτερες μέρες ακμής και ευημερίας και προσβλέπουμε σε ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.

Είμαστε περήφανοι που σ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που βιώνουμε , στο νοσοκομείο Νάουσας πραγματοποιήθηκαν 1500 τακτικά και έκτακτα χειρουργεία.

Εξυπηρετήσαμε χειρουργεία του πληθυσμού του δήμου, του νομού και των όμορων νομών χωρίς ενδονοσοκομειακή διασπορά και με αυτονομία σε ιατρικό προσωπικό όταν τα υπόλοιπα νοσοκομεία σταμάτησαν τα τακτικά χειρουργεία.

Προβλήματα προφανώς και υπάρχουν πάντα όμως είναι άλλης φύσεως από αυτά που αναφέρθηκαν στην συνέντευξη .Ενώ υπήρχε προέγκριση νια ενεργειακή αναβάθμιση και του νοσοκομείου Νάουσας, απορροφήθηκε η χρηματοδότηση μόνο από το νοσοκομείο Βέροιας. Άδικη η μονόπλευρη χρηματοδότηση.

Ακόμη θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε ότι ουδέποτε δεν καλέστηκαν και δεν ρωτήθηκαν από το σύλλογο της ΟΕΝΓΕ γιατροί του νοσοκομείου μας για να προβάλουν τα προβλήματα .Η συγκεκριμένη επιτροπή δεν αφουγκράστηκε τα δικά μας προβλήματα και
δεν τα γνωρίζει.

Εδώ είμαστε λοιπόν να σας απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να γνωρίσετε τα προβλήματα μας για να βοηθήσετε στην επίλυση τους, γιατί σίγουρα δεν είναι κοινά με το
νοσοκομείο της Βέροιας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69