tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ψηφιακή καρδιολογική διαδικτυακή ημερίδα το Σάββατο

Ψηφιακή ημερίδα, με θέμα ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΑΛΓΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΕΝ ΜΕΣΩ COVID-19 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 και μεταξύ 6 μμ - 9 μμ.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βλέπουν ασθενείς με θωρακικό άλγος, με ή χωρίς COVID σε όλα τα επίπεδα παροχής υγείας.

Δύο από τους ομιλητές είναι καρδιολόγοι του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Συνολικά οι ομιλητές είναι οι

Γεώργιος Ντάγκας (καθηγητής καρδιολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης), Ιωάννης Βογιατζής (Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας), Αντώνης Σαμαράς (Υπεύθυνος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του ΓΝ Βέροιας) και Παύλος Ροδίτης, επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης και τέως ειδικευόμενος καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην αρχή του Webinar η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Κανακάκης.

Για όσους έχουν Facebook, το link του Facebook Event στο οποίο μπορεί να δηλωθεί δωρεάν συμμετοχή είναι το https://www.facebook.com/events/1064374004403179

Όσοι δεν έχουν Facebook, πληροφορίες για την δυνατότητα παρακολούθησης στο YouTube, περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, διοργάνωση και τους ομιλητές αλλά και μερικά περιστατικά μπορούν να τα βρουν στην ιστοσελίδα του Webinar εδώ

https://medicalwebinars.blogspot.com/2022/01/emfragma-gia-ton-mi-kardiologo.html 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των παρακάτω

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
Hellenic Medical Society of New York
Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική
Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας
Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας
"Μαμάτσειο" Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69