tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η διαδικτυακή εκπαίδευση του Νέου Προγράμματος Ψυχικής Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ σε 58 επαγγελματίες Δήμων μελών του Δικτύου

Με συμμετοχές από 58 Δήμους και 165 Επαγγελματιών Υγείας από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκπαίδευση του Νέου Προγράμματος Ψυχικής Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνεργασία με την αμκε Obrela. Στο πλαίσιο του Προγράμματος πραγματοποιήθηκαν τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις, όπου οι εκπαιδευόμενοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και παρακολούθησαν ανά ενότητα την εκπαίδευση. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την κα Βάνα Παπακίτσου Ψυχολόγο-Εγκληματολόγο,PhD.

Ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Έχοντας συνοδοιπόρους αξιόλογους συνεργάτες, επιθυμούμε να συμβάλουμε καθοριστικά στην πρόληψη και την εξάλειψη της βίας και επιπλέον να υποστηρίξουμε και τους εφήβους μας, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση βιώνουν μια μεταβατική περίοδο στη ζωή τους. Με την ευαισθητοποίηση, την ορθή ενημέρωση και κυρίως την άμεση δυνατότητα παροχής συμβουλευτικής καθοδήγησης οι πολίτες των τοπικών κοινωνιών μπορούν να νιώθουν προστατευμένοι».

Η Γενική Διευθύντρια του Δικτύου κα Μαρία Αϊδίνη συμμετείχε στη διαδικτυακή συνάντηση, οπού και ευχαρίστησε τους Επαγγελματίες Υγείας για την συμμετοχή τους. Επιπλέον, σημείωσε ότι με τη συντονισμένη προσπάθεια που επιτελείται για μια ακόμη φορά επιδιώκουμε τη βιωσιμότητα των ενεργειών μας για τη μέγιστη ωφέλεια του πληθυσμού πανελλαδικά».

Οι Επαγγελματίες Υγείας τόνισαν ότι μέσω των εκπαιδεύσεων που συμμετείχαν έλαβαν πολύ χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες ενίσχυσαν περαιτέρω τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Οι εκπαιδευόμενοι, μέσα από τα εκπαιδευτικά εργαλεία που τους προωθήθηκαν είναι έτοιμοι να συνδράμουν σε όποιον πολίτη ζητήσει την ψυχολογική υποστήριξη και τη βοήθεια τους.

Με την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων, προγραμματίζεται εποπτεία  και επικοινωνία με τους Επαγγελματίες Υγείας μέσω  εποπτείας, η οποία θα διεξάγεται μια φορά τον μήνα και θα συντονίζεται από τον έμπειρο Ψυχίατρο και Πρόεδρο της αμκε  Obrela κ. Ορέστη Γιωτάκο, καθώς εκεί θα συζητούνται θέματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες Υγείας των Δήμων, αλλά και την αντιμετώπιση των δύσκολων και ιδιαίτερων περιστατικών.

Οι Επαγγελματίες Υγείας  που συμμετείχαν στις εκπαιδεύσεις είναι από τους εξής Δήμους: Αβδήρων, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Αλεξανδρούπολης, Αλίμου, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Ανατολικής Σάμου, Ασπροπύργου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βέροιας, Βόλβης,  Βόρειας Κέρκυρας, Γαλατσίου, Δάφνης-Υμηττού, Διρφύων-Μεσσαπίων, Δυτικής Σάμου, Ελληνικό-Αργυρούπολης, Ερέτριας, Ηγουμενίτσας, Ηράκλειας, Θέρμης ,Ιεράπετρας, Ιλίου, Κατερίνης, Κάτω Νευροκοπίου, Κηφισιάς, Κορίνθου, Λαυρεωτικής, Λήμνου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαρκόπουλο-Μεσογαίας, Μεσσήνης, Μονεμβασιάς, Μεταμόρφωσης, Μοσχάτου-Ταύρου,  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Ναυπλιέων, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ξάνθης Ξηρομέρου, Ορεστιάδας, Παιανίας,  Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Παύλου Μελά, Πετρούπολης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Πύλης, Ρήγα-Φεραίου, Σαρωνικού, Σουφλίου, Τεμπών, Χαϊδαρίου, Χίου και Ωρωπού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69