tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος "Φίλοι Νοσοκομείου Νάουσας" δώρισαν στο Νοσοκομείο 18 κλίνες τύπου ΜΕΘ

Δέκα οκτώ υπερσύγχρονες, ηλεκτροκίνητες κλίνες, τύπου ΜΕΘ, δώρισε στο Νοσοκομείο Νάουσας ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της μονάδας.

Σε ανακοίνωσή του η διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει: "Η αδιάλειπτη διάθεση προσφοράς και η τεράστια συνδρομή του Συλλόγου δια των δωρεών του, ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της πολυποίκιλης αυτής κρίσης της πανδημίας Covid-19 που βιώνει η χώρα, με τη συνεχή ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας σε ιατροτεχνολογικό και λοιπό εξοπλισμό, συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής περίθαλψης καθώς και στη διαρκή αναβάθμιση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Η ευαισθησία, η κοινωνική προσφορά και η συνολική παρουσία των μελών του Συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια, καθιστά τον Σύλλογο σύμμαχο και αρωγό στο δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά το Νοσοκομείο στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της εξαιρετικής αυτής συνεισφοράς του και σε κάθε δυνατή μελλοντική συνεργασία μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69