tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για την Ψυχική Υγεία

Στα πλαίσια των δράσεων του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με Ψυχικές Διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ, σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια έρευνα για την Ψυχική Υγεία, συμπληρώνοντας το σχετικό Ερωτηματολόγιο ΑΝΩΝΥΜΑ.

"Η έρευνα θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας, το βαθμό ενημέρωσης των πολιτών και τις προτάσεις τους, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σ αυτές" αναφέρει ο ΣΟΦΨΥ.

Το ερωτηματολόγιο μπορεί συμπληρώσει ο οποιοσδήποτε , ανεξάρτητα ιδιότητας, καθώς να το εκτυπώσετε και να το μοιράσετε σε άλλους. 

Μπορείτε να το αποστείλετε στο email του Συλλόγου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022. 

Όλα τα στοιχεία (email κ.τ.λ.) προστατεύονται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO).

"Παρακαλούμε θερμά για την προώθηση του σχετικού Ερωτηματολογίου όπου σας είναι δυνατό, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στον μεγάλο κοινό μας στόχο: ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!" προσθέσει ο ΣΟΦΨΥ.

Κατεβάστε το ερωτηματολόγιο από εδώ 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69