tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημερίδα για την δημόσια υγεία στη μνήμη του Θανάση Γεωργιάδη

Μια πολύ σημαντική ημερίδα με τον γενικό τίτλο «Δημόσια Υγεία: Είναι επίκαιρο το ΟΡΑΜΑ;» θα οργανωθεί το επόμενο Σάββατο 28 Μαΐου στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» Πρόκειται για την υλοποίηση της δέσμευσης για την πραγματοποίηση πολιτικού μνημόσυνου στον αείμνηστο Θανάση Γεωργιάδη, από τους ιδρυτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Ημαθία και ενός από τους γενάρχες του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε Οργανωτική Επιτροπή από πρώην Γραμματείς της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και στελέχη του Κινήματος. Την αποτελούν με αλφαβητική σειρά οι: Κώστας Ασλάνογλου, Ιωάννα Βαλδήρ, Ανδρέας Βλαζάκης, Ιορδάνης Ελευθεράκης, Τάκης Μωραλίδης, Δημήτρης Σπινθηρόπουλος, Δημήτρης Ταχματζίδης, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

Στην ημερίδα εκτός από την αναφορά στον πολιτικό και τον γιατρό Θανάση Γεωργιάδη θα αναπτυχθούν επίκαιρα ιατρικά θέματα από κορυφαίους γιατρούς, ενώ θα υπάρξει και γόνιμος διάλογος αναφορικά με το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας.

Την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου η Οργανωτική Επιτροπή θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69