tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολιτικό μνημόσυνο στην μνήμη του Θανάση Γεωργιάδη η ιατρική ημερίδα του ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

Χαρακτήρα πολιτικού μνημοσύνου, στη μνήμη του Θανάση Γεωργιάδη, θα έχει η Σαββατιάτικη ιατρική ημερίδα που διοργανώνει το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

"Ήταν μια δέσμευση της απερχόμενης νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ. Ένα είδος πολιτικούς μνημοσύνου.
Ο Θανάσης Γεωργιάδης ήταν από τους πρωτεργάτες του ΕΣΥ στην Ημαθία" σημείωσε ο Κώστας Ασλάνογλου.

«Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τιμήσουμε την μνήμη του Θανάση και να αναδείξουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και πώς θα τον υπερασπιστούμε. Ο Θανάσης θα μας βλέπει, θα εκτιμά την δουλειά μας και θα είναι ευχαριστημένος» σχολίασε ο κ. Ασλάνογλου.

«Ήταν ένας άνθρωπος με αρχές και κώδικες ο Θανάσης» πρόσθεσε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και αναφέρθηκε στους ομιλητές – γιατρούς λέγοντας ότι εκτός από την επιστημονική τους κατάρτιση είναι γιατροί που είχαν σχέση με τον κ. Γεωργιάδη.

Ο Ιορδάνης Ελευθεράκης σημείωσε ότι «φεύγοντας από αυτόν το κόσμο δεν παίρνει τίποτα μαζί του. Αυτό που απομένει είναι κάποιες αρετές του βίου του που αφήνει πίσω του. Ο Θανάσης Γεωργιάδης ήταν ένας δάσκαλος και εμείς θα αναδείξουμε τις αρχές και αξίες που υπηρέτησε όσο ζούσε».

Την οργάνωση ανέλαβαν πρώην γραμματείς της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ, που συνεργάστηκαν με τον Θανάση Γεωργιάδη και επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα οργανωτική επιτροπή είναι οι Κώστας Ασλάνογλου, Ιωάννα Βαλδήρ, Ανδρέας Βλαζάκης, Ιορδάνης Ελευθεράκης, Τάκης Μωραλίδης, Δημήτρης Σπινθηρόπουλος, Δημήτρης Ταχματζίδης, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και συντονιστές οι Κώστας Ασλάνογλου, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

Το πρόγραμμα

Έναρξη 10.00 π.μ

Χαιρετισμός Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλη Διαμαντόπουλου

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

Γιάννης Δατσέρης, Συντονιστής Δ/ντής Πυρηνικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Αθηνών «Ο πολιτικός Θανάσης Γεωργιάδης»

Δημήτρης Τζιλβές, Προϊστάμενος Δ/ντής Γαστρεντερολογικού Τμήματος ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;»

Γιώργος Τρελλόπουλος, Δ/ντής Αγγειοχειρουργικού Τμήματος Νοσοκομείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Θεσσαλονίκης «Ανεύρισμα Κοιλιακής Αορτής, ενδοαγγειακή αντιμετώπιση»

Γιάννης Βογιατζής, Συντονιστής Δ/ντής Καρδιολογικού Τμήματος Γ.Ν.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Βέροιας «Καρδιολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Βέροιας: Χθες, σήμερα, αύριο»

Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, π. Δ/ντης Χειρουργικού Τμήματος Γ.Ν. Νοσοκομείου Βέροιας «Πρωτοβάθμια Υγεία ( Π.Φ.Υ) και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Μετά τις τοποθετήσεις θα ακολουθήσει διάλογος.

Η επόμενη δράση του τοπικού ΠΑΣΟΚ θα είναι η καταγραφή και η έκδοση ενός εντύπου που θα αναφέρεται στην ίδρυση και ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, όπως είπε ο κ. Ασλάνουλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69