tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την ψυχική υγεία διοργάνωσε ο ΣΟΦΨΥ

Εκδήλωση για την Ψυχική Υγεία, πραγματοποίησε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, την Τετάρτη 28/6  με τίτλο "Ακούγοντας τις φωνές των συναισθημάτων μας".

Εγινε χαιρετισμός  από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Σαλιάγκα και ακολούθησε ο απολογισμός του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας από το έτος ίδρυσης 2014 έως και σήμερα από την Υπεύθυνη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας Ελευθερία Βενετσανάκου.

Στη συνέχεια ο Κοινωνικός Λειτουργός του Κέντρου Υποστήριξης Λάμπρος Μπατσούρης παρουσίασε τα στατιστικά αποτελέσματα της έρευνας του ερωτηματολογίου για θέματα ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία και έκλεισε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης η Ψυχολόγος του Κέντρου Χρύσα Μπέκα με ένα ανοιχτό βιωματικό εργαστήριο "ζεστό" γεμάτο από φωνές συναισθημάτων!

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξης Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, εκπρόσωποι των Συλλόγων «ΕΡΑΣΜΟΣ» και Καρκινοπαθών «ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» και καθηγητές και μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βέροιας.

Επόμενο ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 6/7/2022 στις 18:30 στον χώρο " Έπαυλις " (Ανοίξεως, πρώην Κάστρο) με θέμα «Αξιοποιώντας τις κρυφές μας δυνάμεις».

289452372 5025329720850158

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69