tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο για παθήσεις της καρδιάς

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς διοργανώνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων του κλάδου της καρδιολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία προσεγγίζοντας ένα ευρύ φάσμα των παθήσεων της καρδιάς.

Το Webinar απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους φροντιστές και τις οικογένειες των ατόμων που νοσούν από καρδιοπάθειες, με σκοπό την έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση τους γύρω από το θέμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσα από τον σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/whd22

H εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Χορηγός είναι η εταιρεία Novartis και Υποστηρικτές το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και η εταιρεία Infomind.

Λίγα λόγια για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε εκπροσωπεί θεσμικά και σε όλα τα επίπεδα τους πάσχοντες από συγγενείς καρδιοπάθειες και τις οικογένειες τους. Εκπροσωπεί μια εξαιρετικά ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, καθώς οι συγγενείς καρδιοπάθειες αποτελούν χρόνιες παθήσεις, οι οποίες συνεπάγονται σε πολλές περιπτώσεις  σοβαρά προβλήματα υγείας για τους καρδιοπαθείς και  χαμηλό σε ορισμένες περιπτώσεις προσδόκιμο επιβίωσης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες αποτελεί μία αναγκαιότητα για το χώρο, αλλά συνάμα και ένα συλλογικό εγχείρημα, η επιτυχία του οποίου εξαρτάται από τη συμβολή και τη συμμετοχή των συμπασχόντων.

Aναγνωρίζοντας ότι ο χώρος των καρδιαγγειακών νοσημάτων είναι ενιαίος, ότι η περιχαράκωση  επιμέρους ομάδων με διακριτά έστω χαρακτηριστικά, υπονομεύει την ενιαία έκφραση και δράση του και πρωτίστως την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας του συνόλου των καρδιοπαθών συμπολιτών μας, έχουν ήδη  δρομολογηθεί οι προβλεπόμενες νομικές ενέργειες για το θεσμικό μετασχηματισμό του Συνδέσμου,  ώστε να καλύψει πρακτικά το σύνολο των πασχόντων από καρδιαγγειακά νοσήματα στο άμεσο μέλλον.      

Περισσότερες Πληροφορίες

Κωνσταντίνος Χόρτης | Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες

Τηλ. 210 8620580, 6975592614 | e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: kardiopatheia.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69