tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με αγιασμό ξεκίνησε την χρονιά το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου

Στις 3 Οκτωβρίου 2022, στους χώρους του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της Εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον ιερέα ΔιοΜενύσιο Συρόπουλο παρουσία της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινας, των Εκπαιδευτριών κ. Αναστασίου Βιργινίας, κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευής, κ. Κακούλη Αναστασίας, του κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Πλιόγκα Ηλία, της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Πραντσίδου Δήμητρας, του Τομεάρχη του Παθολογικού τομέα κ. Φωτιάδη Κωνσταντίνου και της Τομεάρχισσας Χειρουργικού τομέα κ. Βενιοπούλου Δήμητρας.

Ο πατήρ Διονύσιος ευχήθηκε καλή χρονιά στους σπουδαστές και καλή πρόοδο στο δύσκολο αυτό λειτούργημα που επέλεξαν να καταρτιστούν. Η κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα στο καλωσόρισμα των καταρτιζομένων, τόνισε τις θετικές και ελπιδοφόρες προδιαγραφές ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική.

Ο Διοικητής ευχήθηκε καλή εκπαιδευτική χρονιά στους καταρτιζόμενους και επισήμανε πως όπως πάντα έτσι και φέτος, θα σταθεί στο πλευρό της σχολής και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες των μαθητών με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69