tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διπλή βράβευση του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στα φετινά Βραβεία Υγείας

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο τιμήθηκε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στα φετινά Βραβεία Υγείας σε μια μεγάλη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

  Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Δράσεις με στόχο την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση και πρόληψη" και το ασημένιο στην κατηγορία "Δράσεις υποστήριξης - εκπαίδευσης μελών" για τις δράσεις του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας που λειτουργεί ο Σύλλογος.

  Τα βραβεία παρέλαβε από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιο Θεοχάρη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι "η τιμητική αυτή διάκριση είναι μια ηθική επιβράβευση που μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο στις οικογένειες, στους φροντιστές και στους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας για Ψυχική Υγεία για Ολους".

  Τα Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS. Στα Healthcare Business Awards διακρίθηκαν και φέτος οι επιχειρήσεις του κλάδου υγείας και φαρμάκου, που επένδυσαν σημαντικά στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια και συνεισέφεραν έμπρακτα στην ελληνική κοινωνία. Ταυτόχρονα βραβεύονται τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, οι φορείς, οι σύλλογοι ασθενών, καθώς και επιστημονικοί και ερευνητικοί οργανισμοί που διακρίθηκαν για την επιστημονική και κοινωφελή δράση τους, προάγοντας την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών.

  Σημειώνεται ότι και φέτος ο διαγωνισμός εμπλουτίστηκε με νέες κατηγορίες υποψηφιοτήτων, αναδεικνύοντας επιχειρήσεις και οργανισμούς που συνεισέφεραν σημαντικά στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, αλλά και επένδυσαν στην πρωτοπορία και τη τεχνολογία αιχμής στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας ασθενειών. Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν φέτος ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί όλες οι υποψηφιότητες είχαν να επιδείξουν υψηλό επίπεδο, ποιότητα και καινοτομία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69