tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλεξάνδρεια: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Με σύνθημα «Βρες χρόνο για τον εαυτό σου» το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Επιτροπή για την Ισότητα των Φύλων του δήμου, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής, με θέμα την πρόληψη στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο Στέφανος Νταϊλιάνης, Παθολόγος-Ογκολόγος του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας,  που θα αναφερθεί στην πρόληψη της νόσου, αλλά και στη διάγνωση και στις βασικές αρχές αντιμετώπισης. Η Αθανασία Μουτάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Υγείας, θα σταθεί στις προκλήσεις, τα συναισθήματα και τις αλλαγές που εμφανίζονται, τόσο στο ίδιο το άτομο όσο και στην οικογένεια μετά τη διάγνωση, ενώ θα αναπτύξει την αξία του υποστηρικτικού δικτύου για τον ασθενή.

Η πιστοποιημένη καθηγήτρια χορού από το Υπουργείο Πολιτισμού, Βασιλική Λακασά, θα δώσει έμφαση στο στάδιο της αποθεραπείας και στο ποιες τεχνικές μπορούν να επιτύχουν γρηγορότερη και πιο επιτυχημένη αποθεραπεία. Μεγάλη βαρύτητα πρόκειται να δώσει στην εκδήλωση η βιωματική εμπειρία της Ανθής Φιλιπποπούλου, καθώς θα περιγράψει πώς κατάφερε η ίδια να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία.

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς, το παρόν θα δώσει η χορωδία Μελίκης- Πλατέος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69