tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναντήσεις του Συλλόγου Διαβητικών με Καλαϊτζίδη, Βοργιαζίδη, Μπαλτατζίδου

Την Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου η διοίκηση του συλλόγου διαβητικών Ν Ημαθίας "Γλυκιά Ισορροπία" με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη ΕΛΟΔΙ Δημήτρη Συκιώτη πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζιδη.

Η συνάντηση - γνωριμία με το νέο Δ.Σ είχε σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου, την διοργάνωση κοινών δράσεων, την επαναλειτουργία των διαβητολογικά ιατρείων στα νοσοκομεία Νάουσας και Βέροιας, στο κέντρο υγείας, Αλεξάνδρειας, την ενίσχυση και πρόσληψη με εξειδικευμένο προσωπικό όπως διαβητολόγους για παιδιά, διαβητολόγους για διαβήτη τύπου Ι και ΙΙ καθώς και για διαβήτη κύησης και την πραγματοποίηση πανελλήνιου συνεδρίου.

Στην συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στον δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη με σκοπό την συζήτηση προτάσεων για μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στις δράσεις του συλλόγου, την συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, την πραγματοποίηση ημερίδων σε σχολεία, σε μονάδες υγείας, γηροκομεία κλπ

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων  ήταν ο Δήμος Νάουσας. Εκεί υπήρξε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Δώρα Μπαλτατζίδου, η οποία είναι δίπλα στο σύλλογο από τον χρόνο ιδρύσεως και η οποία μερίμνησε για την νέα έδρα του γραφείου του συλλόγου, στον Πολυχώρο Βέτλανς Νάουσας. Το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε φωταγώγηση του δημαρχείου σε μπλε χρώμα, που συμβολίζει το σακχαρώδη διαβήτη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69