tsakiridis ban july21

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

Εξετάσεις τεστ ΠΑΠ στο Κλειδί και στην Αλεξάνδρεια

Με αφορμή το μήνα που διανύουμε (Ιανουάριος - μήνας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας), το Τμήμα Μαιών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, διοργανώνει ενημερωτική δράση, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα δίνεται η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες να υποβληθούν σε test ΠΑΠ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 16:00 – 20:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα – Περιφερειακό Ιατρείο Κλειδίου. Παράλληλα θα γίνει ομιλία - ενημέρωση στις 5μμ, για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Αντίστοιχη δράση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09:00 – 14:00 στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας – Παράρτημα ΡΟΜΑ, επίσης για λήψη τεστ-Παπανικολάου και συμβουλευτική σε θέματα υγιεινής και πρόληψης. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ξανά το Τμήμα Μαιών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η 3η ΥΠΕ (Μακεδονίας), είναι αρωγός σε όλες αυτές τις δράσεις που σχετίζονται με την προληπτική ιατρική, ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας όπου η πρόληψη αμελήθηκε όσο ποτέ άλλοτε.

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Γεωργοί, Αιτήσεις Gov/ΕΣΠΑ, Πληρωμές Λογαριασμών & άλλες υπηρεσίες

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69