tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε επιστημονική ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην Λάρισα συμμετείχε η "Γλυκιά Ισορροπία"

Η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων και το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας, συνδιοργάνωσαν επιστημονική ημερίδα σήμερα Τετάρτη 22 Φλεβάρη, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης: Παχυσαρκία – Διατροφή & Άσκηση».

Ως εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Ημαθίας "Γλυκιά Ισορροπία", η πρόεδρος κα Ιωάννου Μαγδαληνή και ο ταμίας κ. Ταχυδρομίδης Ελευθέριος παρευρέθηκαν στην γενική συνέλευση και στην κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας ΕΛΟΔΙ, καθώς και στην ίδρυση του νεοσύστατου συλλόγου διαβητικών στην Λάρισα.

glykia isor larisa 2

"Τα θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση της ΕΛΟΔΙ και φυσικά την άψογη εκδήλωση της ημερίδας με τις νέες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα. Καλή δύναμη στο νέο σύλλογο με πολλές όμορφες δράσεις. Όσο για την υποστήριξη των φορέων της πόλης Λάρισας, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια και παράδειγμα προς μίμηση σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και την συμβολή τους!", αναφέρει η πρόεδρος Ιωάννου Μαγδαληνή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69