tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας: Πλήθος ενημερωτικών δράσεων στο γενικό και το μαθητικό πληθυσμό

Με πολλές και ποικίλες θεματικές, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας συνεχίζει και φέτος τις ενημερωτικές δράσεις όχι μόνο εντός των μαθητικών αιθουσών, αλλά και στην τοπική κοινότητα εν γένει.

Ψηλά τον πήχη έθεσε η υλοποίηση της εκδήλωσης για την πρόληψη των θρομβώσεων στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος, από την Ιατρό του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας, Υπόχρεη Υπηρεσίας Υπαίθρου- Ειδικευόμενη στην Αιματολογική Κλινική του «Θεαγενείου Α.Ν.Θ», Θεοδώρα Τριαναταφύλλου. Σκοπός της ομιλίας ήταν να αναδειχθεί η ύψιστη σημασία της πρόληψης στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του ανθρώπου αλλά βέβαια και στην αποφυγή των θρομβώσεων, η επικινδυνότητα των οποίων χαρακτηρίζεται αυξανόμενη εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Πολύ σημαντικές είναι και οι ομιλίες που πραγματοποιούνται απευθυνόμενες σε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων προσαρμοσμένες κάθε φορά στην ηλικία τους. Οι πρόσφατες δράσεις ωστόσο, αφορούσαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, «Εκφοβισμός στο φυσικό και διαδικτυακό χώρο» ήταν το θέμα της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Τρικάλων από την Κοινωνικό λειτουργό του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Αθανασία Μουτάκη. Αντιστοίχως στο 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας διοργανώθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την αντισύλληψη από τη μαία κα. Παπαγεωργίου.

Οι δράσεις στο μαθητικό πληθυσμό θα συνεχιστούν εφόσον αποτελούν πάγιο αίτημα των σχολείων, ενώ προσεχώς αναμένεται μία ακόμη δράση προς την τοπική κοινότητα, η οποία θα διοργανωθεί αυτή τη φορά από τον πνευμονολόγο του Κέντρου Υγείας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69