tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Λαογραφικός Όμιλος Καψόχωρας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Λαογραφικού Ομίλου Καψόχωρας. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

"Ο Λαογραφικός Όμιλος Καψόχωρας Ημαθίας ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ¨ ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που πρόσφεραν αίμα, στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/3/2023 στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Ευχαριστεί, επίσης, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας για τη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους στη διενέργεια των αιμοληψιών.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και διαρκώς αυξανόμενη και επομένως διαρκής είναι και η ανάγκη εθελοντικής, μη αμειβόμενης και συστηματικής προσφοράς αίματος. Καθημερινά χιλιάδες συνάνθρωποί μας (συχνά μεταγγιζόμενοι, άτομα που πρόκειται να χειρουργηθούν, τραυματισθέντες σε τροχαία) χρειάζονται αίμα, πολλές φορές επειγόντως, γιατί απειλείται άμεσα η ζωή τους.

Το αιμοδοτικό σύστημα της χώρας μας δεν επαρκεί στην κάλυψη των αναγκών αυτών και εμφανίζεται μειωμένη προσφορά αίματος. Απαιτείται, λοιπόν, η ένταξη περισσότερων εθελοντών αιμοδοτών, προκειμένου να στηριχτεί το σύστημα υγείας και να καλυφθούν οι ανάγκες, αντί να αγοράζουμε Αίμα από χώρες όπως η Ελβετία.

Ακόμη στην επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου Απόστολου στον Όμιλο μας του αναφέραμε το γεγονός πως η Ημαθία στερείται οχήματος ειδικού για την λήψη Αίματος, το οποίο με έναν γιατρό και μια νοσηλεύτρια θα μπορούν καθημερινά να γυρίζουν τα χωριά της Ημαθίας μετά από συνεννόηση με Αθλητικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους ή τους κοινοτάρχες των χωριών και να συγκεντρώνουν Αίμα το οποίο είναι απαραίτητο για τον συνάνθρωπο μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69