tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημερωτικών ομιλιών για θέματα υγείας στα ΚΑΠΗ Βέροιας

Ολοκληρώθηκε ο Κύκλος των ενημερωτικών Ομιλιών, για την προάσπιση υγείας που γίνεται σε συνεργασία με την 8η ΤΟΜΥ Βέροιας, για τα μέλη των ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.

kapi ver 8i tom 3

«Τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τόσο ενδιαφέρουσα ομιλία με Θέμα ''Προαγωγή Ενεργούς και Υγιούς Γηρανση" που επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τον Συντονιστή της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας, τον Γενικό Ιατρό Κο Τζαφέρη Ηλία και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο ΚΑΠΗ των Εργατικών και την Δευτέρα 3 Απριλίου στον χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από υπεύθυνο προσωπικό της 8ης ΤΟΜΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, τον Κο Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο, Επισκεπτη υγείας και την Κα Μαριέττα Τσίπη, Νοσηλεύτρια, οι οποίοι μίλησαν για τα προβλήματα που εμφανίζονται με το πέρας της ηλικίας, τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τους και τα οφέλη της σωστής διατροφής και σωματικής Άσκησης.

kapi ver 8i tom 2

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Κος Δέλλας Αθανάσιος, η Διευθύντρια του Ν.Π. Κα Αθανασία Γιαμουστάρη, η προϊσταμένη του Ζ τμήματος Κα Παναγιωτίδου Σοφία ευχαριστουν θερμά την Συντονίστρια των δράσεων της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας την Κα Βέρρου Μαρία, Κοινωνικη Λειτουργό για την τόσο ζεστή συνεργασία με τα μέλη μας!», αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69