tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε δημιουργία ψηφιακού χάρτη απινιδωτών θα προχωρήσουν Δήμος Βέροιας – 1ο Εργαστηριακό Κέντρο

Με αφορμή την αποψινή τελετή παραλαβής και τοποθέτησης του νέου σύγχρονου απινιδωτή στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, ο Διευθυντής του Σχολείου Νίκος Ουσουλτζόγλου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πρωτοβουλία δημιουργίας ψηφιακού χάρτη απινιδωτών.

Η υλοποίηση του θα γίνει έπειτα από τη συνεργασία του σχολείου – ομάδα πρώτων βοηθειών με την Αντιδημαρχεία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνισης του Δήμου Βέροιας και τον Αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη.

Η δημιουργία ψηφιακού χάρτη απινιδωτών που υπάρχουν στα όρια του Δήμου Βέροιας, θα λειτουργεί ως layer στους χάρτης της google, θα φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας και θα είναι προσβάσιμος με συνδέσμους (links) από οπουδήποτε, με σκοπό οι δημότες να είναι γνώστες της κοντινότερης θέσης που μπορούν να βρουν απινιδωτή. Ο χάρτης θα περιλαμβάνει στοιχεία του κατόχου, του απινιδωτή, συντεταγμένες gps, φωτογραφίες που βοηθούν στην πρόσβαση και χρήσιμες πληροφορίες.

1o ergast apinidot kall

Ο κ. Γρηγοριάδης είπε «Από το 2020 που δημιουργήθηκε η Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αποφασίσαμε με τον Δήμαρχο να κάνουμε πιο εύκολη, πιο χρήσιμη την καθημερινότητα των πολιτών μέσω της τεχνολογίας. Θα ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες ώστε το καλοκαίρι να είναι έτοιμος ο χάρτης».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69