tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαιδευτική ημερίδα πάνω στις βασικές αρχές ακτινοπροστασίας στο Νοσοκομείο Νάουσας

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του ακτινοφυσικού Δ. Χούντα και της Προϊσταμένης Παραϊατρικού Ε. Φωστηροπούλου ολοκληρώθηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: Βασικές Αρχές Ακτινοπροστασίας.

Συμμετείχαν 15 εργαζόμενοι, Τεχνολόγοι Ραδιολογίας Ακτινολογίας και Χειριστές Εμφανιστές Ακτινολογικού, δηλαδή οι επαγγελματίες υγείας που πραγματοποιούν τις αξονικές τομογραφίες, τις μαστογραφίες, τις ακτινογραφίες, τις μετρήσεις οστικής πυκνότητας, καθώς και Νοσηλευτές του Εργαστηρίου.

Τα θέματα που διαπραγματεύτηκαν και συζητήθηκαν ήταν τα εξής: 1) Φυσική των Ακτινοβολιών, 2) Αλληλεπιδράσεις Ακτινοβολίας – Ύλης, 3) Δοσιμετρικά Μεγέθη και Μονάδες, 4) Βιολογικά Αποτελέσματα Ακτινοβολιών, 5) Κανόνες Ακτινοπροστασίας.

Σκοπός της ημερίδας αποτέλεσε η επικαιροποίηση των γνώσεων σε όλα τα άτομα τα καθήκοντα των οποίων απαιτούν συγκεκριμένες ικανότητες σχετικά με την ακτινοπροστασία, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και των οδηγιών της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.

Μια ημέρα άκρως εποικοδομητική που ευελπιστούμε να καθιερωθεί στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων εξέλιξης γνώσεων και ικανοτήτων των εργαζομένων του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69