tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγιασμός στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Βέροιας

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στους χώρους του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Υγ. Μονάδα Βέροιας) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη Σωφρόνιο, παρουσία της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ Γεωργιτζίκη Δέσποινας, των Εκπαιδευτριών Αναστασίου Βιργινίας, της Παρτσιοπούλου Παρασκευής, της Κακούλη Αναστασίας, της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γ.Ν Νοσοκομείου Βέροιας Πραντσίδου Δήμητρας και των Τομεαρχών Χειρουργικού και Παθολογικού τομέα Βενιοπούλου Δήμητρας και Φωτιάδη Κωνσταντίνου.

Ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος ευχήθηκε καλή χρονιά στους σπουδαστές, καλή πρόοδο και φώτιση. Επίσης τόνισε στους μελλοντικούς Νοσηλευτές τη σπουδαιότητα να επιτελείται το δύσκολο αυτό λειτούργημα που επέλεξαν, με αγάπη και χαμόγελο στον πονεμένο πάσχοντα άνθρωπο.

Η κ. Γεωργιτζίκη καλωσόρισε τους καταρτιζόμενους, τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και τους προέτρεψε να αγωνιστούν με περισσή διάθεση και μεράκι τόσο κατά την θεωρητική και εργαστηριακή τους κατάρτιση όσο και κατά την πρακτική τους άσκηση στο Νοσοκομείο. Επίσης έδωσε έμφαση στη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων και της μαθησιακής διαδικασίας .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69