tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπερηχογραφική σαλπιγγογραφία (HyFoSy): Η νέα ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία τεχνική σαλπιγγογραφίας

Στο Μαιευτικό – Γυναικολογικό Ιατρείο του Δρ. Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, ο οποίος διαθέτει πιστοποίηση υπερήχων από το ΚΕΣΥ, πραγματοποιείται η νέα ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία εξέταση της υπερηχογραφικής σαλπιγγογραφίας (HyFoSy). Η εξέταση αυτή πραγματοποιείται από ειδικό Μαιευτήρα – Γυναικολόγο και προϋποθέτει εκπαίδευση στη Μαιευτική - Γυναικολογική Υπερηχογραφία και την διερεύνηση της υπογονιμότητας.

Η Υπερηχογραφική Σαλπιγγογραφία, αποτελεί το καινούργιο gold standard στη διαδικασία ελέγχου της διαβατότητας των σαλπίγγων. Κατά την πραγματοποίησή της γίνεται χρήση σκιαγραφικoύ αφρού (HyFoSy) το οποίο γίνεται ορατό από τον Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κατά την πραγματοποίηση ενός απλού ενδοκολπικού υπερήχου.

Η συγκεκριμένη τεχνική παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνικών σαλπιγγογραφίας καθώς:

1. Είναι ανώδυνη

2. Η ασθενής δε δέχεται ακτινοβολία

3. Πραγματοποιείται στο φιλικό περιβάλλον του Μαιευτικού – Γυναικολογικού Ιατρείου απευθείας από τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο

Έπειτα από το τέλος της εξέτασης ο Δρ. Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος θα σας παρέχει πιστοποιημένη γνωμάτευση σχετικά με τη διαβατότητα των σαλπίγγων η οποία γίνεται δεκτή και από τις επιτροπές εξωσωματικής γονιμοποίησης του ΕΟΠΥΥ όπως και οι γυναικολογικοί υπέρηχοι που πραγματοποιούνται στο ιατρείο καθώς ο ιατρός διαθέτει πιστοποίηση υπερήχων από το ΚΕΣΥ.

Δρ. Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, MD,PhD
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69