tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φαρμακευτικά προϊόντα: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Η υγεία και η ευημερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα που προσέχουμε στη καθημερινότητα.Όταν έρχεται η ώρα να χρησιμοποιήσουμε κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα το διακύβευμα είναι μεγάλο καθώς το τι ουσίες βάζουμε στον οργανισμό μας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Προτού κάνετε οποιαδήποτε αγορά, είναι απαραίτητο να είστε ενημερωμένοι και να λάβετε υπόψη σας αρκετούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων. Ο pliroforiodotis συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τέσσερις από αυτούς.

Πιστοποίηση ISO

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε φαρμακευτικά προιόντα είναι αν ο κατασκευαστής διαθέτει πιστοποίηση ISO.Τα παγκόσμια πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας τέθηκαν για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών. Εκτός από τις εταιρίες που ασχολούνται με  πιστοποίηση υπηρεσιών ISO και οι ίδιοι οι καταναλωτές έχουν ατομική ευθύνη να ελέγχουν αν ο εκάστοτε κατασκευαστής έχει εφαρμόσει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα. Η πιστοποίηση ISO περιλαμβάνει αυστηρούς ελέγχους και αξιολογήσεις έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να έχουν εμπιστοσύνησ την αξιοπιστία και τη συνέπεια των προϊόντων που αγοράζουν. 

Τοπικά και Διεθνή Πρότυπα

Εκτός από τη πιστοποίηση  ISO, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα φαρμακευτικά προϊόντα συμμορφώνονται με τα τοπικά και διεθνή ρυθμιστικά πρότυπα. Διαφορετικές χώρες ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς κανονισμούς που ρυθμίζουν τόσο τη παραγωγή όσο και τη διανομή φαρμάκων. Τα είδη που συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα συμμορφώνονται και με τις οδηγίες που διέπουν και τις διαδικασίες δοκιμών των φαρμάκων. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι η παραμικρή απόκλιση μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία. 

Έμπιστοι Κατασκευαστές και Διανομείς 

Η φήμη του κατασκευαστή φαρμακευτικών προϊόντων αποτελεί βασικό στοιχείο πριν την αγορά. Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής είναι πιο πιθανό να επενδύσει στην έρευνα και την τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για τους διανομείς φαρμάκων. Διανομείς φαρμάκων με καλή φήμη και χρόνια στην  αγορά, όπως το Fotopharmacy, προμηθεύονται από εγκεκριμένους κατασκευαστές. Οι καταναλωτές πρέπει να κάνουν μια σχετική έρευνα γύρω από το ιστορικό των κατασκευαστών και των διανομέων και επίσης τις κριτικές των πελατών που μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Πληροφορίες Προϊόντος 

Προτού προβούν σε κάποια αγορά, οι καταναλωτές πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσής του, των πιθανών παρενεργειών, της συνιστώμενης χρήσης και των συνθηκών αποθήκευσης. Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής παρέχει σαφείς και ακριβείς πληροφορίες για τα προϊόντα του, περιλαμβανομένης ακόμα και της προμήθειας πρώτων υλών, τη διαδικασία παραγωγής και τους τρόπους δοκιμής. Αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο και δείτε ότι δε μπορείτε να έχετε καθόλου πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες, τότε ίσως να χρειαστεί να δώσετε παραπάνω προσοχή προτού επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69