tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων την Τετάρτη

astinomia3

Νέα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας ανακοίνωσε η αστυνομία για όσους κινούνται στην ΠΑΘΕ στο κομμάτι της Πιερίας. Συγκεκριμένα, την πρόθεση των αγροτών, των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών των Δήμων Κατερίνης και Δίου Ολύμπου, οι οποίοι από την Σετάρτη (20-01-2016) έχουν παρατάξει γεωργικούς ελκυστήρες στην διασταύρωση των Δημοτικών οδών Ν. Δικά με Μουσών, να προβούν σε συμβολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της δημοτικής οδού Ν. Δίκα, προ της εισόδου για Π.Α.Θ.Ε. κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 15.00' έως 18.00' της Σετάρτης (17-02-2016) και αποσκοπώντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποσίστηκε:

Α. Για την Τετάρτη (17-02-2016) από ώρα 15.00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των Ι.Φ.Ε. και των φορτηγών μέχρι 3,5 τόνους, που κινούνται σε αμφότερες τις κατευθύνσεις της διασταύρωσης των Δημοτικών οδών Ν. Δίκα με Μουσών.

Β. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής:

 Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
Όλα τα Ι.Φ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που προέρχονται από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από την Π.Ε.Ο. Κατερίνης/Θεσσαλονίκης και μέσω δημοτικών οδών θα εισέρχονται στην ανατολική παράπλευρο του Π.Α.Θ.Ε. και εν συνεχεία θα εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Ν. Εφέσσου (Φ/Θ 429,900).

 Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα Ι.Φ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που προέρχονται από Κατερίνη, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται στον Ισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Λιακοπούλου, όπου μέσω της Δημοτικής οδού ΢ελευκιδών θα εξέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Κατερίνης [Φ/Θ 439].

Επίσης, με αφορμή την πρόθεση των αγροτών, των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, οι οποίοι από την Σετάρτη (20-01-2016) έχουν παρατάξει γεωργικούς ελκυστήρες στη Φ/Θ 67+500 της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, να προβούν σε συμβολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο προαναφερόμενο ύψος της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.00 έως 21:00 ώρα της Σετάρτης (17-02-2016) και αποσκοπώντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

Α. Για την Τετάρτη (17-02-2016) και από ώρα 14.00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, που κινούνται σε αμφότερες τις κατευθύνσεις στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, από την Φ/Θ 66 [Ισόπεδο Κόμβο Κολινδρού] μέχρι την Φ/Θ 71+100 [Ισόπεδο Κόμβο Καταχά].

Β. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

 Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
1. Όλα τα Ι.Φ.Ε. και τα φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους, που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα:
θα εκτρέπονται μέσω ισόπεδου κόμβου Κολινδρού [Φ/Θ 66] και εν συνεχεία διά της Επαρχιακής οδού Κολινδρού – Καταχά, θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης από τον ισόπεδο κόμβο Καταχά [Φ/Θ 71+100].

2. Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα:

θα εκτρέπονται μέσω του Α/Κ Νησελίου Ημαθίας και εν συνεχεία θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό προς Βέροια – Κοζάνη και από εκεί:

 Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας – Συρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης Λάρισας, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

 Είτε μέσω Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Σρικάλων – Λάρισας και εν συνεχεία διά της περιφερειακής οδού Λάρισας – Σρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας Λάρισας.

 Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
3. Όλα τα Ι.Φ.Ε. και τα φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους, που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη:

α) θα εκτρέπονται στο ύψος του ισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης [Φ/Θ 71+800] και εν συνεχεία θα εισέρχονται στη Π.Α.Θ.Ε. μέσω Α/Κ Αγαθούπολης [Φ/Θ 462+500] ή

β) θα εκτρέπονται μέσω ισόπεδου κόμβου Καταχά [Φ/Θ 71+100] και εν συνεχεία διά της Επαρχιακής οδού Καταχά - Κολινδρού, θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης από τον ισόπεδο κόμβο Κολινδρού [Φ/Θ 66].

4. Σα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη:

θα εκτρέπονται στο ύψος του ισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης [Φ/Θ 71+800] και εν συνεχεία θα εισέρχονται στη Π.Α.Θ.Ε. μέσω Α/Κ Αγαθούπολης [Φ/Θ 462+500].

Γ. Εξαιρούνται από τις παραπάνω ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολύνεται η κοινωνικοοικονομική ζωή των κατοίκων της περιοχής:
i) Λεωφορεία του τοπικού Κ.Σ.Ε.Λ. για μεταφορά κατοίκων ΜΟΝΟ της περιοχής, ήτοι για την εξυπηρέτηση της δημόσιας επιβατικής συγκοινωνίας των διαμενόντων στην περιοχή κατοίκων, και
ii) Υορτηγά, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού ως άνω χαρακτήρα (λ.χ. τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων κ.λ.π., συλλογή γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμός κτηνοτροφικών μονάδων με ζωοτροφές κ.α.).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69