tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνελήφθησαν δυο πενηντάρηδες σε χωριό της Ημαθίας για μαστροπεία

astinomia5

Συνελήφθησαν σήμερα (23-08-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 53 ετών, για τα αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα όπου προέκυψε ότι, η 50χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος "καφέ-μπαρ" και ο 53χρονος υπεύθυνος αυτού, εκδίδουν σε πελάτες έναντι αμοιβής γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες, αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από τον 53χρονο να συνευρεθεί με 28χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη του καταστήματος.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος παρέλαβε από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και τον οδήγησε σε διαμορφωμένο δωμάτιο.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• το χρηματικό ποσό των (375) ευρώ και
• το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ σε βάρος της 28χρονης εργαζόμενης του καταστήματος βεβαιώθηκε παράβαση σχετική με τη νομοθεσία περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69