tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επισκέψεις του Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης σε Καρδίτσα, Καστοριά, Κοζάνη, Βέροια και Θεσσαλονίκη

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, το προηγούμενο διήμερο, επισκέφθηκε την Καρδίτσα, την Καστοριά, την Κοζάνη, την Βέροια και τη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων με Βουλευτές, υπηρεσιακούς παράγοντες, τοπικούς Φορείς και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 31-05-2016 επισκέφθηκε αρχικά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Καρδίτσας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Καραπιπέρης, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Ακολούθως συναντήθηκε με τους Βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Σπυρίδωνα Λάππα, Χρυσούλα Κατσαβριά- Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα και επισκέφτηκε μαζί τους το Δημαρχείο Καρδίτσας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Αλεξάκο Φώτιο και τους Αντιδημάρχους Σωτήριο Αντωνίου, Σωτηρία Μπακαλάκου και Κωνσταντίνο Ψημμένο.

Ακολούθως, την ίδια ημέρα (31 Μαΐου 2016), το πρόγραμμα των επισκέψεων συνεχίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Ακολούθησε συνάντηση με το προσωπικό της Διεύθυνσης, εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Καστοριάς και της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων νομού Καστοριάς, παρουσία της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειο Μιχελάκη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήριο Αδαμόπουλο.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων για την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Καστοριάς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016, το πρόγραμμα των επισκέψεων ξεκίνησε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, όπου ο Γενικός Γραμματέας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη παρέστη στην παρουσίαση της επέκτασης του θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.), σε Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά και Κοζάνη (σχετικό το από 01-06-2016 Δελτίο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας).

Στη συνέχεια συνοδευόμενος και πάλι από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας μετέβη στην Ημαθία και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βέροιας, όπου τους υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Τουλίκας. Εκεί επισκέφθηκε το Επιτελείο της Διεύθυνσης και το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, ενώ συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ημαθίας.

Ακολούθως ο Γενικός Γραμματέας μαζί με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μετέβησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά Σάνδρο και με τους Διευθυντές των οικείων Διευθύνσεων.

Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων, που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, τους Φορείς και τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για την διευθέτηση και αντιμετώπιση τους.

Με αφορμή τις επισκέψεις αυτές ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Οι επισκέψεις μου σε περιοχές της Περιφέρειας υποδηλώνουν τη σταθερή βούληση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να βρεθούμε κοντά στους πολίτες, τους φορείς και τους αστυνομικούς των περιοχών αυτών. Επιδιώκουμε να αφουγκραστούμε τον παλμό των τοπικών κοινωνιών, να συζητήσουμε μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν και να τα αντιμετωπίσουμε, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την βελτίωση της καθημερινότητας τους. Θα αναφέρω ως απτό παράδειγμα τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, που έχουν επεκταθεί πλέον στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας μας και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες απομακρυσμένων περιοχών, που τόσο το έχουν ανάγκη. Είναι υποχρέωση μας να λειτουργούμε προς όφελος των πολιτών με σχέδιο, όραμα και προοπτική.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69